1. Termeni si conditii

Va uram bun venit pe website-ul nostru!

Va multumim ca ati ales sa ne vizitati si va informam ca prezentul website apartine SC SC BRUTARIA CU MAIA SRL, societate cu raspundere limitata, cu sediul social in orasul Com.Clinceni, str. Digului nr.19, jud. Ilfov, cu adresa de corespondenta Str. Maior Alexandru Campeanu nr. 42, sector 1, telefon 0722624525, avand CUI RO 31605711 si fiind inregistrata la Oficiul National al Registrului Comertului sub numarul J23/1368/2013, cont IBAN RO18INGB00099908887048 deschis la Banca ING.

In obiectul de activitate al societatii sunt cuprinse activitati cu privire la producerea, vanzarea, livrarea produselor de panificatie, patisserie, cofetarie prin intermediul Magazinului online/site online, denumita in continuare site/magazin online si care permite consumatorilor denumiti in continuare client, sa achizitioneze produse cu livrarea imediata a produselor/comenzii

VA INFORMAM CA SC SC BRUTARIA CU MAIA SRL NU FURNIZEAZA SERVICII DE TRANSPORT SAU DE LOGISTICA, NICI NU FUNCTIONEAZA CA TRANSPORTATOR, TOATE ACESTE SERVICII DE TRANSPORT SAU LOGISTICA IN BAZA UNUI CONTRACT DE PRESTARI SERVICII CU TERT, CURIERAT – FAN COURIER.

2. Definitii

In intelesul si aplicarea prezentului document, urmatorii termeni vor avea sensul indicat dupa cum urmeaza:

Comanda” inseamna o comanda plasata de un Client catre Comerciant prin intermediul Magazinului online/site www.brutariacumaia.ro cu privire la Produsul/Produsele selectat/e de Client.

Comerciant” inseamna o persoana juridica al carei obiect de activitate ii permite prepararea si sau comercializarea de mancaruri, bauturi, produse alimentare si nealimentare cat si produse similare si care este listat in site in vederea incheierii vanzarii catre Client.

Contract” inseamna un contract intre Client si Comerciant referitor la o Comanda si livrarea sau ridicarea Comenzii.

Document” inseamna orice referire la prezentul document, la Politica de confidentialitate, Politica cookie, la orice formular de comanda si la instructiunile de plata prevazute pentru dumneavoastra.

Dumneavoastra, ”al dumneavoastra”, “ale voastre” se refera la persoana/persoanele care acceseaza site-ul sau / si plaseaza o comanda, dupa caz, cu privire la orice produs sau serviciu oferit prin intermediul Magazinului online/site www.brutariacumaia.ro

Livrare” se refera la produsele, perisabile cat si neperisabile, si orice forma de serviciu de livrare si pe care Comerciantul le ofera si pentru care isi asuma responsabilitatea deplina.

Noi”, “ale noastre” se refera la societatea SC SC BRUTARIA CU MAIA SRL, astfel cum a fost identificata la punctul 1 al prezentului document.

Politica de confidentialitate” se refera la documentul ce cuprinde regulile privind protectia datelor cu caracter personal, in conformitate cu care sunt prelucrate datele dumneavoastra.

Produsele” inseamna orice gama de produse aflate in meniul/catalogul Comerciantului, oferite spre vanzare la distanta si care pot fi comandate de Clienti prin intermediul site-ului.

Client” inseamna orice persoana, fizica sau juridica, care isi creeaza un cont in site, in vederea plasarii de comenzi.

Voucher” inseamna un cupon valoric cu scop multiplu care reprezinta o modalitate de rambursare, compensare sau recomensare de valoare variabila care poate fi folosit ca metoda de plata pentru toate comenzile plasate cu cardul de debit sau credit sau cash pentru achizitionarea de Produse din meniul/catalogul Comercianului care accepta vouchere ca modalitate de plata.

3. Scopul site-ului

Prezentul Site este un magazine online ce permite Clientilor care isi creeaza un cont, sa comande, cu respectarea prezentelor conditii, produse alimentare de la Comerciant.

 

4. Domeniul de aplicare

Platforma poate fi utilizata, in vederea plasarii de comenzi numai de Clientii care indeplinesc cumulativ urmatoarele cerinte:

 • Completarea corecta a tuturor campurilor obligatorii ale formularului de inregistrare in care se solicita date cu caracter personal precum nume, prenume, numele de Client, adresa de e-mail, adresa de livrare, numarul de telefon si numarul cardului de credit etc. – acceptarea Termenilor si Conditiilor de utilizare.
 • Inregistrarea pe Platforma prin crearea unui cont de Client si a unei parole de acces.
  acesti Termeni de utilizare si conditii contractuale sunt aplicabile doar Serviciului, astfel cum este definit acesta la punctul 2 de mai sus.

 

5. Acceptarea termenilor si conditiilor

Accesul si utilizarea acestui Site sunt supuse conditiilor de utilizare descrise in prezentul document si legislatiei aplicabile. Va rugam sa parcurgeti cu atentie termenii si conditiile prezentate, intrucat accesand si utilizand Platforma, acceptati aceste conditii si luati cunostinta ca orice alte acorduri intre Dumneavoastra si noi sunt inlocuite prin prevederile Termenilor de utilizare si conditiilor contractuale.

DACA NU SUNTETI DE ACORD SAU NU ACCEPTATI, FARA LIMITARI, TERMENII DE UTILIZARE SI CONDITIILE CONTRACTUALE ALE MAGAZINULUI ONLINE/SITE, VA RUGAM SA PARASITI PLATFORMA.

Termenii si conditiile impreuna cu Politica de confidentialitate, orice formular de plata si instructiunile de plata constituie intregul acord intre parti. Niciun alt termen exprimat sau implicit nu vor fi avute in vedere ca fiind parte a acestui acord. In caz de conflict intre termenii si conditiile contractuale si orice alti termeni sau alte prevederi de pe Platforma, prezentul document va prevala.

SC SC BRUTARIA CU MAIA SRL poate dispune imediat incetarea prestarii oricaror Servicii in legatura cu dvs., sau poate inceta in general sa ofere sau va poate refuza accesul la Servicii sau la oricare portiune din acestea, in orice moment, in cazul nerespectarii Termenilor de utilizare si Conditiilor contractuale, precum si in orice situatie in care SC BRUTARIA CU MAIA SRL are suspiciunea rezonabila despre utilizarea cu rea credinta a Serviciilor si Magazinului online/site.

Daca Clientul furnizeaza informatii false, inexacte sau incomplete, daca SC BRUTARIA CU MAIA SRL considera ca exista motive suficiente privind veridicitatea, exactitatea si caracterul complet al acestora, SC BRUTARIA CU MAIA SRL poate refuza accesul prezent sau viitor la Platforma sau utilizarea Magazinului online/site sau a oricarei parti a continutului si/sau serviciilor acesteia.
SC BRUTARIA CU MAIA SRL nu poate garanta identitatea Clientilor inregistrati si, prin urmare, nu poate fi trasa la raspundere pentru nicio utilizare a identitatii Clientului de catre orice tert neinregistrat.

 

6. Comanda

6.1. Plasarea comenzii

SC BRUTARIA CU MAIA SRL publica pe Platforma Produsele din meniul/catalogul Comerciantului si detaliile referitoare la acestea, conform informatiilor furnizate de Comerciant. Pentru a va oferi posibilitatea de a plasa comenzi in aceleasi conditii comerciale ca cele din locatiile fizice ale Comerciantului direct de pe platforma.

Livrarea bunurilor si serviciilor achizitionate de pe Platforma sunt destinate numai consumului propriu, Clientul, garantand ca bunurile achizitionate nu sunt pentru revanzare si actionand in calitate de cumparator, in nume propriu si nu ca intermediar pentru o alta parte la primirea serviciilor.

Atunci cand plasati o comanda pe Platforma, vi se va cere sa accesati contul de Client prin introducerea adresei email si a parolei generate la crearea contului. Trebuie sa va asigurati ca va pastrati in siguranta combinatia acestor detalii si nu oferiti aceste informatii catre o terta parte.

Vom lua toate masurile rezonabile, pentru a pastra detaliile comenzilor dumneavoastra si securitatea platii, dar in absenta neglijentei din partea noastra nu putem fi raspunzatori pentru orice pierdere pe care o puteti suferi daca un tert dobandeste acces neautorizat la datele pe care le furnizati in momentul accesarii sau plasarii unei comenzi pe Platforma.

Prin finalizarea Comenzii, confirmati ca toate datele furnizate, necesare procesului de comanda, sunt corecte, complete si adevaratela data plasarii Comenzii.

Prin finalizarea Comenzii, sunteti de acord ca Comerciantul, SC BRUTARIA CU MAIA SRL sau o terta parte ce asigura livrarea Produselor sa va contacteze telefonic in orice situatie in care este necesara contactarea Clientului.

Orice comanda pe care o plasati este conditionata de disponibilitatea produselor, de capacitatea livrarii si a Comerciantului.

In cazul in care un detaliu al comenzii este incorect, trebuie sa informati imediat cu privire la acesta telefonic sau prin e-mail la office@brutariacumaia.ro

In cazul in care Produsele comandate si capacitatea de livrare sunt disponibile, Comerciantul va accepta comanda si va confirma catre Platforma www.brutariacumaia.ro Daca detaliile comenzii sunt corecte, comanda va fi confirmata printr-un e-mail.

Daca livrarea comenzii nu este posibila, va vom instiinta printr-un e-mail sau apel telefonic.

 

6.2. Anularea comenzii

In cazul in care doriti anularea unei comenzi, trebuie sa notificati imediat Comerciantul in cauza, de preferinta prin telefon, transmitand numarul comenzii.

Daca Comerciantul accepta anularea, nu se aplica nicio taxa suplimentara de anulare. Daca Comerciantul refuza anularea comenzii din cauza faptului ca livrarea a fost complet pregatita si/ sau comanda este in proces de livrare catre locatia dumneavoastra, comanda nu poate fi anulata. Comenzile deja expediate nu vor fi rambursate.

In cazul in care anularea a fost solicitata la timp si Comerciantul a acceptat anularea comenzii, va vom returna sau re-credita debitul dumneavoastra cu suma totala in termen de pana la 14 zile lucratoare, incluzand si taxa de livrare initiala, achitata pentru livrarea Produselor, daca este cazul.

Comanda care a fost livrata la adresa mentionata in comanda nu se va rambursa, decat daca motivul este din culpa SC BRUTARIA CU MAIA SRL. sau a comerciantului, clientul se obliga sa receptioneze comanda la adresa indicata.

Comerciantul poate anula o comanda daca produsul nu este disponibil pentru orice motiv imputabil Comerciantului. In acest caz, va vom transmite o notificare, daca este cazul, si va vom returna orice plata efectuata.

SC BRUTARIA CU MAIA SRL poate anula Comanda efectuata de catre Client, fara nicio notificare prealabila si fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

 1. Neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Clientului, a tranzactiei, in cazul platii online;
 2. Invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de SC BRUTARIA CU MAIA SRL, in cazul platii online;
 3. Datele furnizate de catre Client, pe Platforma sunt incomplete si/sau incorecte;

 

7. Contractul

Prin plasarea comenzii pe Platforma noastra, astfel cum este descrisa la punctul 6 al prezentului document, Clientul stabileste o relatie contractuala:

– pentru Produsele de pe Platforma, se incheie un contract intre dumneavoastra si Comerciant;

Va rugam sa aveti in vedere ca furnizarea detaliilor de livrare corecte si complete, la momentul comenzii, este responsabilitatea dumneavoastra, BRUTARIA CU MAIA SRL exonerandu-ne de raspundere pentru orice incident sau paguba ce ar putea surveni din neintroducerea unei adrese de livrare corecte. Clientul garanteaza ca detaliile cu privire la adresa de livrare introdusa sunt corecte si complete la momentul comenzii. De asemenea, trebuie sa existe garantia faptului ca exista fonduri suficiente pentru efectuarea platii.

 

7.1. Pretul si plata

Toate preturile listate de catre SC BRUTARIA CU MAIA SRL Platforma reflecta pretul la momentul includerii in lista. Preturile includ taxele relevante de vanzare si taxele de livrare. SC BRUTARIA CU MAIA SRL isi rezerva dreptul de a modifica produsele si serviciile disponibile spre vanzare pe Platforma.

Toate preturile sunt in RON. TVa-ul este inclus.

Toate taxele de livrare ale SC BRUTARIA CU MAIA SRL sunt listate pe Platforma si pot fi verificate anterior efectuarii unei comenzi. Taxele de livrare pot varia in functie de oras, de distanta Clientului fata de Comerciant, momentul zilei de plasare a unei comenzi, sau evenimente de forta majora in afara controlului SC BRUTARIA CU MAIA SRL ce determina cresterea taxelor de livrare. Taxele de livrare pot fi majorate in cazul in care Clientul furnizeaza informatii ulterioare prin care modifica comanda initiala, de exemplu, schimbarea adresei de livrare sau adaugarea unei/unor adrese suplimentare, etc.

Pretul total al comenzii, inclusiv taxele de livrare si alte cheltuieli va vor fi afisate pe site in momentul plasarii comenzii.

Plata integrala trebuie efectuata pentru toate Produsele.

Plata poate fi facuta in numerar la livrare sau online, in cadrul Magazinului online/site.

Pentru comenzile efectuate pe site-ul www.brutariacumaia.ro puteti plati in doua modalitati diferite.

 •  Plata la livrare (cash sau cu cardul/ POS Mobil).
 • Plata cu cardul bancar in magazinul nostru online

Plata la livrare

Comanda se achita reprezentantului Companiei de curiereat in momentul livrarii comenzii prin plata ramburs.

Plata cu cardul bancar in magazinul nostru online

Platile online se fac prin intermediul procesatorului de plati online securizate  MobilPay  (www.mobilpay.ro – Netopia. SRL) in deplina siguranta.

In cazul in care ati ales metoda de plata cu ajutorul cardului bancar, este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra, pe o pagina securizata.

Daca alegeti plata online, aceasta va trebui efectuata inaintea livrarii comenzii.

Pentru a se asigura un sistem securizat de cumparaturi online, detaliile cardului dumneavoastra de debit/credit vor fi criptate pentru a preveni posibilitatea de a fi interceptate de catre terte persoane.

De asemenea, banca dumneavoastra emitenta a cardului al carui posesor sunteti poate efectua controale de securitate si va poate confirma plasarea comenzii.

Procesatorul de plati contractat de . SC BRUTARIA CU MAIA SRL nu efectueaza conversie valutara.

 

7.2. Livrarea

Comerciantul se ocupa de pregatirea comenzii, de livrarea comenzii dumneavoastra la locul solicitat, de livrarea acesteia in timpul confirmat si de informarea daca exista probabilitatea nerespectarii timpului de livrare estimat.

Comerciantul isi asuma livrarea comenzilor plasate in intervalul:

Luni-Vineri 09:00-18:30,
Sambata 09:00-14:00.

 

Conform anexei nr 1 la contractul de prestari servicii nr 2652/23.04.2021 cu transportorul Fun Curier, termenul de livrare este in regim „door to door” si poate varia in functie de distanta intre 1h -4h de la momentul lasarii comenzii.

Durata livrarii Comenzii furnizata de catre Comerciant este aproximativa si poate varia in functie de mai multi factori (ex. disponibilitate livratori, conditii meteo, conditii de trafic, etc.).

Comanda va fi livrata la adresa indicata de catre dumneavoastra la momentul plasarii comenzii.

In cazul intarzierii livrarii, taxa de livrare nu va fi anulata si nu va fi platita de catre SC BRUTARIA CU MAIA SRL.

Prin acceptarea Termenilor de utilizare si Conditiilor contractuale si prin plasarea comenzii acceptati in mod expres faptul ca SC BRUTARIA CU MAIA SRL nu va fi raspunzatoare in cazul oricarei pierderi, datorii, costuri, daune sau cheltuieli care decurg din livrarea cu intarziere.

Va rugam sa aveti in vedere posibilitatea Comerciantului de a nu putea livra in orice locatii. astfel, este posibil ca, pentru unele locatii, Comerciantul sa nu poata onora comenzile (exemplu: institutii de invatamant, institutii ale structurilor statului unde accesul este limitat, cladiri cu acces restrictionat publicului larg, zone inaccesibile etc) In astfel de situatii, noi va vom informa folosind datele de contact pe care ni le furnizati atunci cand plasati comanda. In cazul imposibilitatii livrarii la adresa/locatia indicata, se va proceda la anularea respectivei comenzi sau se va asigura livrarea la o adresa alternativa.

Prin acceptarea termenilor de utilizare si conditiilor contractuale, a Politicii de confidentialitate Dumneavoastra ne autorizati sa folosim, sa stocam sau sa prelucram informatii cu caracter personal, in scopul de a oferi livrarea Produselor. Astfel se pot dezvalui anumite date cu caracter personal unor terte parti in cazul in care acest lucru este cerut de lege sau in scopul asigurarii livrarii Produselor.

Mai multe informatii pot fi gasite in Politica noastra de confidentialitate .

Aveti dreptul de a solicita o copie a informatiilor personale pe care le detinem de la dumneavoastra. Va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail office@brutariacumaia.ro daca doriti sa solicitati aceste informatii.

7.3. Returul, livrarea neconforma sau partiala

Pentru situatiile in care stocurile pentru anumite Produse listate pe sunt epuizate la momentul plasarii Comenzii, SC BRUTARIA CU MAIA SRL ofera Clientilor sai posibilitatea de a selecta din Platforma, anterior plasarii Comenzii, una din urmatoarele variante: eliminarea din Comanda a Produsului epuizat, anularea integrala a Comenzii sau solicitarea de a fi contactat direct de un reprezentant al Comerciantului pentru solutionarea problemei.

Raportat la optiunile de mai sus, in cazul in care Comerciantul poate livra doar o parte a Comenzii (intrucat unele produse sunt indisponibile), un reprezentant al Comerciantului va putea sa ia legatura cu dumneavoastra telefonic, pentru a va informa cu privire la lipsa Produsului din stoc si pentru a propune variante de produse inlocuitoare care au aceleasi caracteristici ca produsul epuizat. In cazul in care nu doriti inlocuirea Produsului, aveti dreptul de a opta pentru eliminarea acestuia din Comanda sau pentru anularea integrala a Comenzii. In oricare dintre situatii, veti obtine rambursarea sumei achitate pentru Produsul sau Comanda respectiva, in cazul in care ati optat pentru metode de plata electronica.

In cazul in care nu sunteti gasit in vederea livrarii Produselor comandate, dupa ce incercam apelarea dumneavoastra de trei ori fara succes, livratorul va returna Comerciantului Produsele comandate, iar dumneavoastra veti obtine rambursarea sumei achitate pentru Comanda respectiva, in cazul in care ati optat pentru metode de plata electronica.

Daca dupa livrare constatati existenta unor produse lipsa, neconforme sau deteriorate va rugam sa ne contactati telephonic sau prin mail la office@brutariacumaia.ro

Pentru a putea evalua gravitatea situatiei, va fi necesar sa ne transmiteti dovada neconformitatii (poze, inregistrari video, etc.).

In functie de gravitatea situatiei si daca se va constata ca reclamatia dumneavoastra este intemeiata veti avea dreptul, dupa caz,, la inlocuirea Produsului (acolo unde este posibil) sau rambursarea totala sau partiala a contravalorii Comenzii.

Raclamatiile efectuate cu rea-credinta si/sau folosirea abuziva a Magazinului online/site, in vederea obtinerii contravalorii comenzilor si a voucherelor compensatorii acordate, pot atrage suspendarea sau blocarea accesului dumneavoastra la Platforma.

In cazul in care unul sau mai multe dintre Produsele din Comanda au fost inlocuite iar pretul acestora este mai mare decat pretul Produsului selectat initial, veti avea dreptul la rambursarea diferentei de pret, daca inlocuirea a fost realizata fara acordul dumneavoastra prealabil.

Pretul Produselor care au inlocuite cu acord prealabil, va fi suportat integral de dumneavoastra, in eventualitatea in care acesta este mai mare decat pretul Produsului selectat initial.

In cazul in care unul sau mai multe dintre Produsele comandate lipsesc din Comanda livrata, veti avea dreptul la rambursarea sumei achitate pentru Produsul lipsa. Intr-un astfel de caz, va trebui sa transmiteti dovada prezentei produsului lipsa pe bonul/factura fiscala si sa precizati daca pachetele au sosit sigilate, acolo unde este cazul.

In conformitate cu art. 9, alin. 1 din OUG 34/2014, aveti dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile lucratoare de la momentul primirii Comenzii, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

Contravaloarea Produselor comandate care au fost returnate de dumneavoastra atat prin denuntarea unilaterala a contractului de vanzare la distanta, in conformitate cu dispozitiile O.U.G.34/2014, cat si pentru motivele de neconfirmitate enumerate mai sus, va fi rambursata in mod direct de catre Comerciant, prin metodele stabilite impreuna cu dumneavoastra (numerar, card de credit, voucher in magazin, etc), fara niciun angajament sau implicatie din partea societatii noastre.

Pentru toate celelalte motive de rambursare a sumelor platite, contravaloarea Produselor in legatura cu care au fost formulate reclamatii si care au fost solutionate in mod favorabil, va fi rambursata in mod direct de catre SC BRUTARIA CU MAIA SRL intr-un termen de cel mult 30 de zile, termen ce va incepe sa curga de la momentul solutionarii reclamatiei.

Astfel, contravaloarea Produsului/elor va fi restituita dupa cum urmeaza: (i) pentru Comenzile achitate cu card bancar prin restituire in contul din care a fost efectuata plata, iar (ii) pentru Comenzile achitate ramburs prin restituirea contravalorii Produsului/elor in contul IBaN pus la dispozitie de catre dumneavoastra. Contravaloarea serviciilor suplimentare incluzand transportul Produselor, achitata de catre dumneavoastra, nu se ramburseaza.

8. Limitarea raspunderii

SC BRUTARIA CU MAIA SRL a luat toate masurile adecvate pentru a se asigura ca informatiile disponibile pe website sunt corecte si fara erori. Ne cerem scuze pentru eventualele erori sau omisiuni care ar putea aparea.

Nu putem garanta ca utilizarea Magazinului online/site va fi fara erori sau potrivit scopului in timp util.

De asemenea, nu putem garanta intreaga functionalitate, acuratetea si fiabilitatea Magazinului online/site si nu oferim nicio garantie, expresa sau implicita in legatura cu indeplinirea obiectivului sau corectitudinii. Nu ne asumam nicio responsabilitate pentru nicio dauna sau virusi care ar putea sa va infecteze computerul, dispozitivul (tableta, telefon mobil, smartwatch, etc) sau alte bunuri, in urma accesarii sau utilizarii acestei Platforme.

Totodata, SC BRUTARIA CU MAIA SRL este exonerata de orice raspundere prinvind orice daune ce ar putea rezulta din utilizarea informatiilor de la terte parti sau pentru orice dauna ori inconvenient ce ar putea rezulta din consumul si folosirea Produselor livrate.

Raspunderea SC BRUTARIA CU MAIA SRL pentru furnizarea produselor si serviciilor de pe Platforma este limitata la obligatiile impuse de normele legale aplicabile.

SC BRUTARIA CU MAIA SRL. a luat toate masurile adecvate pentru a preveni frauda informatica si pentru a se asigura ca toate datele colectate de la dumneavoastra sunt stocate in siguranta conform standardelor internationale. Cu toate acestea, nu putem fi trasi la raspundere in cazul extrem de abuz al serverelor noastre securizate sau cele ale tertilor.

Noi putem subcontracta orice parte sau parti din serviciile si bunurile pe care le oferim si ne atribuim orice parte sau parti din drepturile noastre in temeiul acestor termeni si conditii fara consimtamantul dumneavoastra si fara vreo obligatie de a va notifica.

9. Utilizarea Magazinului online/site

Puteti utiliza aceasta Platforma in conformitate cu acesti termeni si puteti imprima si/sau descarca informatii de pe acest website pentru utilizare personala, dar nu in scopuri comerciale.

Nu aveti permisiunea:

 • de a stabili un link intre acest website sau orice alt website, sau de a incadra orice parte a acestui website fara acordul nostru prealabil;
 •  de a realiza actiuni de hacking, de a utiliza acest website pentru a transmite virusi informatici sau de a utiliza acest website in scopuri ilegale;
 • de a utiliza in scopuri necinstite sau modifica continutul pe care il copiati de pe acest website sau de a utiliza acest continut fara publicarea avertismentelor de copyright si alte drepturi de proprietate intelectuala pe care le utilizam in legatura cu acest continut, inacelasi mod si in aceeasi forma prezentate pe website.

In conditiile in care incalcati termenii sau politica noastra privind protectia datelor personale, putem suspenda sau bloca accesul dumneavoastra la Platforma.

In cazul nerespectarii Termenilor de utilizare si conditiilor contractuale si a utilizarii necorespunzatoare sau cu rea-credinta a Magazinului online/site, putem suspenda sau bloca accesul la Platforma.

Accesul la Platforma poate fi suspendat sau blocat in situatiile in care folositi un limbaj sau comportament inadecvat, intimidant, ostil, degradant ori ofensiv atunci cand ne contactati.