fbpx

Fara indoiala crinckles sunt cei mai buni biscuiti cu ciocolata gustati pana acum.

Biscuiti crinkle sunt acei biscuiti extrem de populari in in lumea intreaga. Imbina cu succes doua gusturi pe care le iubesc adultii si copiii deopotriva: ciocolata si biscuitii!

Pe langa faptul ca arata spectaculos, isi gasesc locul pe orice masa de sarbatoare dar si ca o gustare in pachetelul de la scoala sau pe farfurioara alaturi de cafeaua de dimineata.

Chocolate Crinkles – Ingrediente
• cacao
• unt
• zahar brun
• zahar pudra
• ou
• faina
• sare de Himalaya
• ulei
Mixam ouale impreuna cu zaharul pana se deschid la culoare si isi dubleaza volumul.
Punem cacaua si untul taiete bucatele intr-un vas si le topim la bain-marie.
Adaugam compozitia astfel realizata, usor calduta peste oua, amestecam pana la omogenizare, apoi adaugam faina amestecata cu sare si amestecam pana la completa omogenizare.

Obtinem o crema pe care o lasam minim 3 ore la frigider, dupa care incepem modelarea fiecarui biscuit sub forma de bilute cat o nuca pe care intai le tavalim prin zahar tos si apoi prin zahar pudra. Asezam biscuitii crinkels in tava de cuptor tapetata cu hartie de copt.

Ii coacem la 170°C pentru maxim 10 minute. Nu depasim acest timp pentru ca trebuie ca interiorul sa ramana usor umed, ca la negresa.
Imediat dupa ce ii scoatem din cuptor, ii lasam sa se raceasca usor in tava pentru ca sunt foarte fragili si moi, dupa care ii asezam pe tavi si gata, sunt pregatiti pentru voi.


Dupa coacere vor prezenta aceste crapaturi care le dau un aspect foarte frumos.

Pofta buna – cu sanatate!