• slideshow2018-3
  • slideshow2018-2
  • slideshow2018-1

Despre noi


Brutaria cu maia a luat nastere ca urmare a dorintei de a readuce in viata romanilor o parte din traditia noastra. Din dorinta de a readuce gustul painii traditionale, din dorinta de a oferi o paine adevarata, o paine simpla si sanatoasa, fara amelioratori chimici.

In termeni tehnici suntem in perioada de fermentatie pentru ca brutaria a pornit cuptoarele si a deschis usile in luna decembrie 2013. Inca din prima zi am primit incurajari si laude pentru reteta si calitatea produselor noastre de la persoane care au gustat, au cumparat si au devenit clientii nostri fideli.

Pentru a promova traditia romaneasca si pentru a promova o alimentatie sanatoasa va invitam sa fiti alaturi de noi.

brutarie traditionala

 

Nutitionisti avertizeaza ca "painea" clasica are si pana la 34 de E'uri (bromat de potasiu - E 327, sulafat de sodiu, - E514, lactat de calciu - E 327, acid fumaric - E 297, acid acetic - E 260, cancerigenul acid citric E 330, etc.) amilaze, adaos de gluten sintetizat, amelioratori pentru tot (pentru volum, prospetime, elasticitate, coaja crocanta, feliere usoara, aspect taranesc, frantuzesc, etc, etc.)!

Este aproape comple tlipsita de substante nutritive care ar trebui sa se regaseasca intr-o paine traditionala adevarata.

Toata painea arata la fel in raft. Amelioratori sunt ascunsi in etichetele scrise marunt. Cum o gasim pe cea facuta numai din faina, apa si sare?

Din pasiune si pentru o paine curata, sanatoasa, traditionala, adevarata a luat nastere "Brutaria cu maia" care va ofera produse de panificatie si patiserie cu maia, cu proces tehnologic de lunga durata, cuptor pe vatra, ingrediente 100% naturale, produse traditionale, proaspete, savuroase, sanataoase fara E'uri, calitate garantata, care au caracteristicile de gust, consitenta, elasticitate si aroma ale unei paini traditionale adevartare.

Facem cozonaci de casa cu gust desavarsit, folosim imgrediente naturale de calitate, facem placinta de casa cu mere, dovleac si placinta de branza dulce sau sarata.

Efectuam la comanda orice cerinta pentru produse de brutarie/patiserie: turta, pasca, mucenici, coliva sau orice forme de paine sau painici.

Cele mai apreciate produse de catre clientii nostri fideli sunt: pain au levain de grau si secara, sourdough, paine cu seminte, ciabatta, bageta frantuzeasca, cozonaci cu nuca si placinta cu mere.

Copyright © 2013 www.brutariacumaia.ro. Toate dreptureile rezervate asupra continutului.